Results 1 to 3 of 3

Thread: Chrome doesn't allow the space bar to work in replies

  1. #1
    Past Administrator
    DrPop's Avatar
    Join Date
    October 13th, 2010
    Location
    SoCal, USA
    Posts
    7,075

    Chrome doesn't allow the space bar to work in replies

    I just noticed this a week ago and it's still happening, not sure if there's anything we can do about it, or maybe I'm the only one getting this problem? When I try to reply to a post or a PM, if I am on any line below the end of the quote bracket from the previous message, it won't register the space bar. Meaningthetypelookslikethis. It only does it in Chrome, IE works fine, and it also works if I go back up to the top and start over again at the character space directly after the [quote] bracket.

    Any ideas what might be going on with the browser? Could just be me, but it happens on all my computers, so I've tried it from 4 separate rigs and always the same result. Thanks for any help.

  2. #2
    Administrator
    STMahlberg's Avatar
    Join Date
    November 1st, 2010
    Location
    AREA 51
    Posts
    1,533

    Re: Chrome doesn't allow the space bar to work in replies

    From what I have read, this happens with vBulletin 4.2.3 (which is ours) and Chrome Version 54.0.2840.59 m (64-bit). When you reply, go to Advance Mode, they say it works then. I hope this helps.

    https://www.vbulletin.com/forum/foru...rking-on-reply
    "My god! Do we really suck, or is this guy really that good?" - Mr Hertz - Shoot 'Em Up






  3. #3
    Past Administrator
    DrPop's Avatar
    Join Date
    October 13th, 2010
    Location
    SoCal, USA
    Posts
    7,075

    Re: Chrome doesn't allow the space bar to work in replies

    Thanks! I just tried it, works perfectly when I click Go Advanced at the bottom. Something's just broken with "quick reply" I guess.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •