Results 1 to 4 of 4

Thread: Added an SSL certificate and enabled https

  1. #1
    Advisor - Stateside Division
    Bok's Avatar
    Join Date
    October 14th, 2010
    Location
    Wake Forest, NC
    Posts
    1,190

    Added an SSL certificate and enabled https

    Let me know if you see any problems.

    Perhaps tapatalk?

  2. #2
    Administrator
    Al's Avatar
    Join Date
    May 18th, 2011
    Location
    Chapel Hill, NC
    Posts
    5,764

    Re: Added an SSL certificate and enabled https

    Quote Originally Posted by Bok View Post
    Let me know if you see any problems.

    Perhaps tapatalk?
    Yes, Tapatalk is a problem here. Apparently Tapatalk doesn't pickup the change on it's own? Has to be changed at the dashboard?
    Last edited by Al; 05-02-18 at 10:25 AM.


  3. #3
    Advisor - Stateside Division
    Bok's Avatar
    Join Date
    October 14th, 2010
    Location
    Wake Forest, NC
    Posts
    1,190

    Re: Added an SSL certificate and enabled https

    I updated my tapatalk app and logged into forum just fine?

  4. #4
    Diamond Member
    zombie67's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2010
    Location
    Reno, NV
    Posts
    6,564

    Re: Added an SSL certificate and enabled https

    I can connect with tapatalk. But it is not showing any unread discussions, and plenty show up when I visit via browser.

    Edit: killing and restarting the tapatalk app fixed it. All good now.
    “Good intentions will always be pleaded for every assumption of authority. It is hardly too strong to say that the Constitution was made to guard the people against the dangers of good intentions. There are men in all ages who mean to govern well, but they mean to govern. They promise to be good masters, but they mean to be masters.” ~ Daniel Webster

    Avatar source
    Twitter: @zombie_67


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •